Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I STREAMING

Des de l'any 2011, 4kvideo, va començar a especialitzar-se en el rodatge i vídeos de promoció d'esdeveniments esportius d'alt nivell.

Actualment 4k video produeix vídeos de diferents disciplines esportives com poden ser competicions de Bicitrial, Hoquei, Ultratrails o de motor entre altres.

Un equip de càmeres, realitzadors i productors de 4k video formen part en dels tècnics que realitzen vídeos de competicions com el campionat del món de MotoGP, la Everest Trail Race, Okliga de Hoquei, Campionat de Catalunya i Copa Osona de BiciTrial, etc.

Resum de la Everest Trail Race 2012 COPA OSONA TRIAL 2014 1a prova, Folgueroles

 

4k video compta amb un equip de professionals que ens permet poder oferir aquestes competicions en directe i en Streaming des de qualsevol punt d'Europa.
Streaming és la distribució en directe d'una senyal de vídeo i àudio a través de la xarxa, de manera que l'espectador pugui veure l'esdeveniment en viu des del seu ordinador, tablet o smartphone.

Webs, servidors, connexions via satèl·lit, càmeres, monitors, mescladors, micròfons, il·luminació... nosaltres ens preocupem de tot el material tècnic i personal especialitzat per poder dur a terme aquestes retransmissions i així poder fer arribar a tot el món les competicions i esdeveniments esportius que les empreses i professionals del sector estiguin organitzant.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, veuràs que ho tens més fàcil i assequible del que puguis pensar-te.

4k video © 2011

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv