Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

SEO I GESTIÓ DE XARXES SOCIALS PER A PIMES

Una de les estratègies clau a l'hora de posicionar una marca a Internet és aparèixer en els primers llocs de cercadors com Google mitjançant les accions SEO.

El SEO és el conjunt de tècniques i accions per incrementar la qualitat i el volum de tràfic cap a un lloc web.

Des de fa molt temps els rànquings de pàgines web més importants al món, segons ALEXA, varia poc. Actualment les 10 pàgines web més visitades d'Espanya són (per ordre del dia 03/10/13): Google España, Google, Facebook, YouTube, Blogspot.com, Twitter, Windows Live, Wikipedia, Yahoo i LinkedIn.

4k video ofereix el servei d'un Social Media Manager que analitza les xarxes socials on es troba el teu públic objectiu, tenint en compte el rànquing de ALEXA, crea perfils i grups, i manté la teva empresa activa i participativa dins de la comunitat d'internautes per atreure els usuaris al teu lloc web.

SEO i manteniment xarxes socials per a PIMES - 4k video

L'objectiu d'aquest servei és ajudar a les empreses a ser fàcilment localitzades a través de la xarxa però especialment de Google, la pàgina web i el cercador més utilitzat del món.
Per tant, volem atraure visitants que no havien entrat mai al teu lloc web per tal que coneguin el teu producte o el teu servei i en un futur puguin ser nous clients per a la teva empresa.

No ho dubtis i contacte amb 4k video per començar a ser més visible a la xarxa!!!

4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv