Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

NOTÍCIES Pag. 4

01/12/16
Copa d'Espanya de Ciclocross

Ja entrada la temporada de la Copa d'Espanya de Ciclocorss, volem compartir amb vosaltres la feina que un equip de 4k video realitza per a la Real Federación Española de Ciclismo ( RFEC ).

Un equip de tècnics, recolzats per la producció i l'experiència de la federació, segueix cada cap de setmana de competició de la Copa d'espanya de Ciclocross.
L'objectiu és poder fer arribar al públic dos programes per poder mostrar el Ciclocross i fer un seguiment de la competició en l'àmbit estatal.

El programa de 15 minuts s'emet els dijous a Teledeporte de TVE i el programa de 8 min el podeu veure al programa "La suerte esta en tus manos" de La2 de TVE, a les xarxes socials de la RFEC, a MacraTV, la versió digital de El Periódico i a la Televisió Autonòmica del Principat d'Astúries ( RTPA ).

Aquí podeu veure els programes ja emesos de la versió de 8 minuts.

 

L'equip de 4k vídeo està format per les següents persones:

Direcció:
Jordi Casadevall

Producció:
Elena Alcalde (RFEC)
David de Dios
Jordi Casadevall

Presentació:
David de Dios

Càmeres:
Xavier Guinot
Gerard Pujol
Ferriol Moya
Jordi Casadevall

Grafismes:
Gerard Pujol

Edició:
Xavier Guinot

Música:
David Rifé

 

 
Tornar a l'inici ^
 

28/07/16
Copa Catalana de Trial emesa a Esports3

El dia 3 d'abril es va dur a terme la primera prova de la Copa Catalana de Trial 2016 a Barcelona. 4k video i SAIG vàrem dur a terme la realització d'un programa multi-càmera per poder emetre un resum de 27 minuts al Canal Esports3 de Televisió de Catalunya.

Aquesta prova, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme i Trialsport, es consolida a la capital de Catalunya amb gran afluència de públic i participants.
El guanyador d'enguany va ser Abel Mustieles, actual campió del món en roda de 20 polzades. El varen seguir Rafa Tibau, Sergi Llongueras i Eloi Palau.

L'equip tècnic de 4k video format per un realitzador i director, un productor, 5 càmeres, un maquinista de grua, un editor/colorista, un grafista i un narrador, varen rodar en directe l'esdeveniment i un cop resumit es va entregar a Televisió de Catalunya per fer l'emissió pel canal esportiu Esports3.

Us deixem amb el programa de 27 minuts emès a Esports3.

 
Tornar a l'inici ^
 

05/04/15
Comencem temporada d'esports

Aquest cap de setmana passat hem començat una nova temporada del campionat mundial de motociclisme MotoGP al costat de 3 mp crane i Dorna.

Un any més, el mundial comença a Qatar i per tercer any, 4k video formarà part de l'equip de televisió que viatge pels circuits de tot el món per gravar i retransmetre la senyal internacional de televisió dels campionats de Moto2, Moto3 i MotoGP.

Aquest any també estarem als CEV i a alguns dels grans premis del campionat de Super Bike, SBK.

4kvideo i 3 mp crane a MotoGP 2015

De nou, aquest any també col·laborarem amb TrialSport amb els resums de les proves de Bicitrial que es durant a terme per la Copa osona, Copa Catalana y Campionat de Catalunya.

 
Tornar a l'inici ^
 

Anar a la pàgina: 4 - 3 - 2 - 1
 
4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv