Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

NOTÍCIES Pag. 2

16/01/13

4kvideo i Central d'Edicions s'uneixen amb ProjectemTV

Jordi Palau presentador de programes de televisió

La nostra inquietud ens ha dut a emprendre una nova iniciativa, aquest cop hem apostat per les xarxes socials i la televisió a la carta.

4kvideo i Central d'Edicions, editors de la revista Vicolot, ens hem unit i hem creat el canal online anomenat ProjectemTV on la suma de les dues empreses i l'experiència obtinguda fins ara ens serveixen per fer realitat aquest canal.

ProjectemTV és una plataforma dins de YouTube i té una imatge pròpia amb un plató i un decorat tipus Photocall on gravem i emetem per la Xarxa vídeos curts de temàtiques concretes.
Per poder-nos adaptar dia a dia a les tendències de la societat, ProjectemTV, és una plataforma viva que adapta i proposa seccions actualitzades com "Curiositats de la Xarxa" o noves tecnologies i Apps.

Busquem que les càpsules de vídeo siguin útils i que continguin informació d'interès:
que s'aprenguin coses, que l'espectador s'assabenti d'actes i també que interactuï amb la plataforma i les xarxes socials on convoquem concursos per els nostres seguidors.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

Cada mes emetrem 10 vídeos amb temàtiques molt diverses i presentades per especialistes en el seu tema.

Quan parlem de televisió a la carta és perquè l'espectador pot escollir en tot moment el contingut i els programes que vol veure. ProjectemTV esta a l'abast de tothom les 24h del dia al Canal de YouTube on podreu trobar llistes de reproducció de totes les temàtiques i visionar el capítol que més us atragui.

També podeu veure l'emissió des del web de Vicolot.com o de 4kvideo.tv on qualsevol moment podeu veure tots els capítols emesos, des del més recent al més antic, amb emissió sense interrupcions.

 

Si us agrada la iniciativa podeu seguir-nos a la Xarxa via Facebook, Twitter o YouTube on podeu fer-vos seguidors i està informats en tot moment de les últimes emissions dels capítols i temàtiques que més us interessin.

US ESPEREM A LA XARXA!!

 
Tornar a l'inici ^
 

05/12/12

Nou èxit de la Everest Trail Race

Jordi Palau presentador de programes de televisió

Un any més la Everest Trail Race ha estat un èxit, els participants han pogut gaudir d'una carrera excepcional amb una climatologia perfecte per la cursa i 4k video ha tornat a formar part d'un equip de premsa, amb el company fotògraf Jordi Vila/Fotògraf, que ha seguit i treballat per la carrera durant les sis etapes que recorren l'antic camí del treking al Camp Base de l'Everest.

 

Foto: Jordi Vila/Fotògraf

4k video produccions audiovisuals ha estat present a l'edició d'aquest any des del primer moment, el marcatge, reunions amb l'organització napalí o l'arribada del gruix de l'organització sobre el terreny.

Tots aquests moments han sigut enregistrats per les càmeres de 4kvideo i fets públics des del Nepal amb els mitjans i les condicions adverses que el país i la cursa obliguen.

Un cop arribats els corredors i acompanyants de la 2a edició de la ETR les càmeres de 4k video han sigut testimonis dels moments més durs i els més dolços que els corredors han viscut tant a Kathmandú com en els pobles que han acollit la carrera.

Us deixem amb un vídeo que resumeix les 6 etapes pel Solukhumbu, Himàlaia del Nepal.

 

També podeu veure algunes de les opinions dels corredors i molts més vídeos de la Everest Trail Race, rodats i editats per 4k video, visitant la web de la ETR o el canal de YouTube de la carrera.

 
Tornar a l'inici ^
 

27/10/12
De nou el repte de la Everest Trail Race per a 4k video

Per segon any consecutiu 4k video serà la productora oficial de la carrera Everest Trail Race que es desenvolupa al Himalaya del Nepal.

Demà un equip de la organització de la ETR vola cap a Kathmandú per enllestir els últims detalls de la carrera i 4k video els acompanyarà per fer el seguiment dels preparatius previs.

La carrera, que es disputa entre els dies 15 i 20 de novembre, compta amb un gran equip de professionals i 4k video en formarà part, juntament amb el company fotògraf Jordi Vila/Fotògraf.

El nostre objectiu és poder fer arribar les imatges i fotografies més espectaculars de la carrera a tots els mitjans de comunicació que ho sol·licitin a la organització de la ETR'12.

Us deixem amb el vídeo de presentació de la Everest Trail Race 2012.

 

Esperem que les comunicacions i les jornades de treball al Nepal ens permetin anar actualitzant i penjant més informació de la carrera durant els pròxims 28 dies, tant a al lloc web com a la nostra pàgina de Facebok http://www.facebook.com/4kvideoProductoraAudiovisual

 

 
Tornar a l'inici ^
 

13/10/12
Vídeo de la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy

La Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy va celebrar el dia 7 d'octubre de 2012 la penúltima prova de la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy.

4k video va ser-hi present per gravar l'evolució de la prova i poder fer un resum amb les imatges més espectaculars i els podis finals.

La prova d'Òrrius serà la penúltima de les cinc proves d'aquesta temporada que acabarà Terrassa (ATHC) el dia 4 de novembre.

Per a més informació podeu visitar el web de Trialsoprt on també podreu veure els resums de les proves prèvies a la d'aquest cap de setmana i on també trobareu informació d'on es durà a terme la prova.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

 

 
Tornar a l'inici ^
 

01/10/12
Cita amb la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy
Jordi Palau presentador de programes de televisió

La Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy torna aquest cap de setmana a Òrrius. A partir de les 9 del matí els participants de les diferents categories llitaran per superar les zones d'aquesta prova maresmenca.

4k video hi serà present per gravar l'evolució de la prova i poder fer un resum amb les imatges més espectaculars de la prova i els podis finals.

La prova d'Òrrius serà la penúltima de les cinc proves d'aquesta temporada que acabarà Terrassa (ATHC) el dia 4 de novembre.

Per a més informació podeu visitar el web de Trialsoprt on també podreu veure els resums de les proves prèvies a la d'aquest cap de setmana i on també trobareu informació d'on es durà a terme la prova.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

 

 
Tornar a l'inici ^
 

01/11/11
4k video col·labora amb la cursa Everest Trail Race
Jordi Palau presentador de programes de televisió

4k video ha firmat un contracte de col·laboració amb la cursa Everest Trail Race que es dur a terme per l'Himalaya del Nepal.

Una de les principals premisses i columna vertebral de la carrera es el respecte al entorn natural i humà, factor essencial i un dels de més gran rellevància per l’Organització.

El nostre compromís amb la terra i les seves gents, ens obligarà a esforçar-nos al màxim, amb la fi de que la proba sigui absolutament respectuosa amb l’entorn natural i humà, ja sigui utilitzant amb responsabilitat l’energia, l’aigua, o qualsevol altre element que necessitem i, per suposat, deixant els mínims indicis possibles del nostre pas.

La proba es desenvolupa en un entorn culturalment diferent al occidental, amb valors i costums tant legítims com els nostres, per el que, sempre tindrem present el respecte a les seves tradicions, intimitat i costums sense perdre de vista la nostra categoria de convidats.

En Jordi Casadevall serà l'únic càmera oficial i 4k video és la productora que rodarà, servirà imatges a tots els mitjans mundials que així ho demanin i post-produirà els reportatges de la cursa un cop es torni del Nepal.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

Esperem que durant els 6 dies de carrera puguem anar pujant fotografies i vídeos a la nostra pàgina de Facebok http://www.facebook.com/4kvideoProductoraAudiovisual

Amb l'objectiu d'arribar en el millor estat de forma possible, en Jordi Casadevall i la resta de l'equip de premsa, format per Carles Alonso i Jordi Vila, fa mesos que entrenen per el Montseny i el Pirineu Català.

 
Tornar a l'inici ^
 

Anar a la pàgina: 4 - 3 - 2 - 1
 
 
 
 
4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv