Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

NOTÍCIES

01/11/11
4k video col·labora amb la cursa Everest Trail Race
Jordi Palau presentador de programes de televisió

4k video ha firmat un contracte de col·laboració amb la cursa Everest Trail Race que es dur a terme per l'Himalaya del Nepal.

Una de les principals premisses i columna vertebral de la carrera es el respecte al entorn natural i humà, factor essencial i un dels de més gran rellevància per l’Organització.

El nostre compromís amb la terra i les seves gents, ens obligarà a esforçar-nos al màxim, amb la fi de que la proba sigui absolutament respectuosa amb l’entorn natural i humà, ja sigui utilitzant amb responsabilitat l’energia, l’aigua, o qualsevol altre element que necessitem i, per suposat, deixant els mínims indicis possibles del nostre pas.

La proba es desenvolupa en un entorn culturalment diferent al occidental, amb valors i costums tant legítims com els nostres, per el que, sempre tindrem present el respecte a les seves tradicions, intimitat i costums sense perdre de vista la nostra categoria de convidats.

En Jordi Casadevall serà l'únic càmera oficial i 4k video és la productora que rodarà, servirà imatges a tots els mitjans mundials que així ho demanin i post-produirà els reportatges de la cursa un cop es torni del Nepal.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

Esperem que durant els 6 dies de carrera puguem anar pujant fotografies i vídeos a la nostra pàgina de Facebok http://www.facebook.com/4kvideoProductoraAudiovisual

Amb l'objectiu d'arribar en el millor estat de forma possible, en Jordi Casadevall i la resta de l'equip de premsa, format per Carles Alonso i Jordi Vila, fa mesos que entrenen per el Montseny i el Pirineu Català.

 

  

07/04/11
4k video al programa 16:9 de El 9 TV
Jordi Palau presentador de programes de televisió

Aquesta setmana 4k video produccions audiovisuals serà el protagonista del programa 16:9 del 9 tv.

Presentat per Anna Parcet, el programa repassa la producció audiovisual d´Osona, des de curtmetratges fins al videoart, i inclou produccions audiovisuals i entrevistes als autors.

En aquest programa podreu gaudir d’entrevistes als dos socis fundadors de 4k video: Jordi Palau, director de continguts, i Jordi Casadevall, director tècnic.

També podreu veure alguns documentals i altres peces audiovisuals realitzats per 4k video, a través de les quals podreu conèixer millor els valors de la nostra empresa.

Jordi Casadevall rodatge de fauna a la natura

El programa s´emetrà aquest dijous dia 7 d’abril a les 20h, i el divendres dia 8 a les 3 h. de la matinada, a les 12.30h i a les 17h.

No us el perdeu!

Si no el podeu veure, recordeu que el cap de setmana el tornaran a emetre i que també el podeu visionar al 9tv a la carta.

Ei, esperem els vostres comentaris al Facebook 4k video, Produccions Audiovisuals!

  

19/03/11
4k video patrocina l’equip Fitnessvic – RCB Specialized
Equip Fitnessvic - RCB Bicicletes

L’equip Fitnessvic – RCB Specialized, format per Jaume Palau i Pep Terradellas, prendrà part a la “ABSA Cape Epic”, una de les curses de BTT més dures del món.

La carrera es desenvolupa per terres sudafricanes i està reservada als bikers més preparats.

4k video ha realitzat el canal de Youtube Fitnessvic, on podeu veure el vídeo de presentació de l’equip, que compta amb el suport de Fitness Vic, Autosuministres Motor, Mercedes-Benz, RCB Bicicletes, Specialized, Còdol, Còdolgestió, 4k video i Titan Desert.

Durant els dies de la cursa podeu fer un seguiment de l’equip Fitnessvic – RCB Specialized a través del web de 4kvideo i del Facebook de Fitnessvic, on podreu fer els vostres comentaris i animar en Jaume i en Pep.

  

04/02/11
“Espais de Memòria” a la final dels XVI Premis Zapping
Entrevista amb Devkish al llac de Pushkar

El programa de televisió “Espais de Memòria”, realitzat per 4k video, ha entrat a la final dels XVI Premis Zapping a la televisió de qualitat. El programa competeix en la categoria d’informatius, reportatges i documentals per a televisions de proximitat.

“Espais de Memòria” ha estat l’aposta de Comunicàlia per a aquests premis, que són el reconeixement més directe del públic català a la programació i als professionals de la televisió que no treballem únicament per l’audiència numèrica, i que ens esforcem per fer una televisió de qualitat. El tarannà i prestigi dels Premis Zapping respon al fet que els vots són populars, ponderats segons criteris de qualitat, i perquè són el únics premis a la televisió que es fan a Catalunya.

4k video serà present en aquesta final gràcies a la confiança i bon criteri de Joan Vila, director general de Comunicàlia, el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, i  l’esforç de totes les persones que han col·laborat en aquest projecte de 4k video per fer-lo realitat.

  

11/12/10
El rodatge a l'Índia ha finalitzat amb èxit
Entrevista amb Devkish al llac de Pushkar

Acabat d'arribar a Pushkar amb el cansament i el jet lag del viatge, l'equip de rodatge de 4k video va començar a rodar el mateix dia d'arribada a la tarda!

Devkish Rajpurohit, un brahman de Pushkar, s'havia preparat l'entrevista per al documental de 4k video i no se'l podia fer esperar!

Algunes jornades, l'equip va patir per la climatologia adversa, una sorpresa ja que al novembre el Rajasthan acostuma a ser sec i gens plujós.

Fins i tot hi va haver una jornada sencera de descans forçat degut a hores i hores seguides de pluja torrencial que varen embassar els carrers de Pushkar i els terrers àrids que l'envolten!

4k video visita un poble prop de Pushkar

Aquest ha estat un rodatge del qual l'equip humà de 4k video ha pogut gaudir amb profunditat: persones fantàstiques, professionals de primera, l'amabilitat que caracteritza els rajastanís, continguts meravellosos, el somriure dels nens i les amistats que hem fet a Pushkar, que enriquiran de ben segur els continguts del documental.

Ara resta molta feina per muntar-lo, feina que ja ha començat amb la mateixa il·lusió amb què l'equip va realitzar el rodatge sobre la fira de camells més gran del món.

Trobareu imatges del diari de rodatge a Pushkar Documental.

  

26/10/10

Objectiu Pushkar

Llac sagrat de Pushkar
Finalment ha arribat l'hora de la veritat. El 6 de novembre un equip de rodatge de 4k video vola cap a Delhi i d'allà es dirigeix a Pushkar (Rajasthan) on arriba el dia 7 per rodar un documental sobre la fira de camells més gran del món.

Els objectius del documental són mostrar la vida quotidiana de Pushkar, ciutat on cada any arriben milers de pelegrins hinduïstes per purificar-se en les aigües sagrades del seu llac, la vida al desert, la importància dels camells en l'economia familiar dels habitants del desert, la feina de Narpat Singh Rajpurohit per a la ONG “Prem Spanish Medical Foundation” i la fira de camells.

La pre-producció in situ del documental va tenir lloc el mes de juliol a càrrec de Jordi Palau.

L’equip de rodatge està format per Jordi Casadevall Arnaus, càmera i director de fotografia, Jordi Palau, guionista i productor, Ana María Concejal, realitzadora i segona càmera, i Jordi Casadevall Ginestet, coordinador.

Durant les tres setmanes de rodatge, cada dia 4k video penjarà un vídeo amb imatges del diari de rodatge al web 4kvideo i al facebook.

  

12/07/10

Segona emissió de “Espais de Memòria”

Careta Espais de Memòria

Després de l’èxit amb què el programa “Espais de Memòria” ha estat acollit per les televisions de proximitat que n’han fet la primera emissió, 4k video té el plaer d’anunciar que aquesta sèrie de 13 capítols es reemetrà a partir del 12 de juliol.

El programa “Espais de Memòria”, distribuït per Comunicàlia i produït per Memorial Democràtic, té com a objectiu donar a conèixer els espais relacionats amb la nostra memòria democràtica que, repartits al llarg del territori català, la Direcció General de la Memòria Democràtica ha posat en valor.

La Sèrie “Espais de Memòria” presenta 13 capítols organitzats segons els quatre àmbits en què treballa la Direcció General de la Memòria Democràtica: Segona República, Guerra Civil, espais de frontera i exili, i espais de lluita antifranquista i transició democràtica.

Espais de Memòria, Maria Jesús Bono, Jordi Palau, Jordi Casadevall

A continuació us detallem el llistat de televisions adherides a Comunicàlia a les que s’ha distribuït “Espais de Memòria”:

Canal 10 Empordà www.canal10.cat
Empordà TV www.empordatv.cat
Tot TV (Lleida)www.tottv.cat
TV Manresa www.regio7.cat
TV Mallorca www.tvmallorca.net
Andorra TV www.atv.ad
TV Cambrils www.rtvcambrils.info
Nord www.comarquesnord.cat
Canal Nord TV www.canalnord.tv
Penedès TV www.rtvvilafranca.cat
Canal Taronja Bages www.canaltaronja.cat
Televisió de Vandellòs www.vandellos-hospitalet.org
TV Costa Brava www.tvcostabrava.com
ETV - Llobregat Televisió www.etv.cat
Molins de Rei TV www.molinstv.com
Televisió El Vendrell www.rtvelvendrell.cat
Canal Català Barcelona www.canalcatala.com
25tv www.25televisio.com
Olot TV www.olot.tv
TV Girona www.tvgirona.tv
CC Maresme TV www.wai-e.com
Canal TE www.canalte.cat
Canal Català Girona Pla www.dracvisio.com
Vídeo Ascó TV
Televisió del Ripollès www.televisiodelripolles.com
Canal Català de la Selva www.cclaselva.com
Canal Català La Manyana www.lamanyana.cat
Canal Català Vallès www.canalcatala.com
Televisió Sant Cugat www.tvsantcugat.cat
Canal Català Vallès Oriental www.3iaccio.com
TV Menorquina www.tvmenorquina.com
Canal Català Osona www.guiaosona.cat
Mola TV www.molatv.cat
Canal Taronja Osona www.canaltaronja.cat
L'Ebre TV www.ebredigital.cat
Canal Taronja Anoia www.canaltaronja.cat
4TV Mediterrani (Tarragonès)
4TV Mediterrani (Garraf-Penedès)

Us desitgem que el programa sigui del vostre grat.

4k video té les bústies de email obertes als vostres comentaris: nousprojectes@4kvideo.tv

Veure la careta // més informació

  

21/06/10
4k video endega un nou projecte per al Canal 33
Canal 33, Logo

4k video ha començat la fase de producció d’un projecte encarregat pel Canal 33 de Televisió de Catalunya i en les pròximes setmanes s’iniciaran els rodatges, que tindran lloc a diverses comarques de Catalunya.

Per a aquest projecte, 4k video compta amb la col·laboració de la productora barcelonina Funky Monkey.

Pròximament penjarem al nostre web una descripció detallada del projecte.

  

27/04/10
"Espais de Memòria" ja està en emissió
Careta Espais de Memòria

4k video té el plaer d’anunciar que el programa “Espais de Memòria” ja està en emissió.

A continuació es detallen totes les televisions que emeten el programa:

 

 

Espais de Memòria, Joan Corbalan, Jordi Palau, Jordi Casadevall

TV del Ripollès (Garrotxa-Ripollès)
Olot TV (Garrotxa-Ripollès)
Pirineus TV (Alt Pirineu)
TV de Girona (Gironès – Pla de l’Estany)
Canal Nord (Alt Empordà)
TV Costa Brava (Baix Empordà)
Lleida TV (Segrià)
Canal TE (Terres de l’Ebre)
TD Camp – TV de Cambrils (Baix Camp – Priorat)
Canal Taronja Osona (Osona)
Canal Taronja Anoia (Anoia)
Canal Taronja Bages (Bages, Berguedà i Solsonès)
Canal Català Maresme (Maresme)
ETV- Llobregat TV (Baix Llobregat)

És probable que el programa s’emeti també a través d’altres cadenes que cobririen les següents comarques :

Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà, Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès, Vallès Occidental, Vallès Oriental, La Selva i Barcelonès

Us desitgem que el programa sigui del vostre grat.

4k video té les bústies de email obertes als vostres comentaris: nousprojectes@4kvideo.tv

Veure la careta // més informació

  

31/03/10
4k video estrena "Espais de Memòria"
Espais de Memòria, Joan Gubert, Jordi Palau, Jordi Casadevall

“Espais de Memòria” és l’última producció televisiva de 4k video, una sèrie de 13 capítols distribuïda per Comunicàlia i produïda per Memorial Democràtic.

“Espais de Memòria” té com a objectiu donar a conèixer els espais relacionats amb la nostra memòria democràtica que, repartits al llarg del territori català, la Direcció General de la Memòria Democràtica ha posat en valor.

Els 13 capítols de “Espais de Memòria” s’organitzen en els àmbits de la Segona República, Guerra Civil, espais de frontera i exili, i espais de lluita antifranquista i transició democràtica.

Espais de Memòria, Josep Sànchez Cervelló, Jordi Palau, Jordi Casadevall

Espais de Memòria” és presentat per Jordi Palau, i compta amb especialistes que ajudaran a comprendre la nostra història contemporània i testimonis que la il·lustren amb els seus records.

Cada capítol comença amb una contextualització històrica, seguit d’un mapa de situació dels espais que es visitaran i fitxa pràctica amb informació que facilita la visita als espais que han aparegut al capítol.

Veure la careta // més informació

  

02/11/09
4k video al rodatge de "La venganza de Mariela"
La venganza de Mariela, títol

El director Luís Cabeza esta acabant el seu últim curtmetratge, títulat "La venganza de Mariela".

Al costat del director de fotografia Pedro Segura, 4kvideo va col·laborar en la part elèctrica i il·luminació de la jornada de rodatge en què el "cameracar" va ser el protagonista.

Un gran equip de professionals, la majoria col·laboradors habituals del director Luís Cabeza i Head Produktions, va fer possible un curtmetratge basat en la idea de "La chica de la curva".

La venganza de Mariela

Aquest projecte ha durat prop de dos anys i tal com diu el seu director al blog del curtmetratge, esperem que tingui un llarg recorregut.

En el blog de "La venganza de Mariela" trobareu també altres projectes del director, com "Engendro" o "Repelús", que acumulen un total de 16 premis així com un recull de fotografies i making off del rodatge de "la venganza de Mariela".

Des de 4kvideo felicitem tothom qui ha fet possible aquest projecte i els desitjem "molta merda" en els festivals de cinema de tot el país.

Veure making off

  

28/07/09
4k video roda un programa pilot
Espais de Memòria, Jordi Palau, Jordi Casadevall, Pol Galitó

"Llocs de memòria" és el títol probable del nou programa que 4k video ha dut a terme aquesta setmana.

4k video està acabant de produïr un nou programa pilot sobre fets que varen passar a Catalunya durant la guerra civil espanyola i la post-guerra.

Aquest programa pilot ha estat rodat al Merengue, un dels espais de memòria del Front del Segre, i formarà part d'un dels 13 capítols proposats pel Memorial Democràtic.

Espais de Memòria, trinxeres del Merengue.

La cota del Tossal del Deu, coneguda a partir del maig de 1938 com el Merengue, va ser un element de resistència de l'anomenat "centre de resistència el Merengue", que s'estenia des de la masia Botet (cal Masagué) fins a aquesta posició. La seva defensa va ser vital per a les forces franquistes i un obstacle ple de trampes i amenaces per a la vida de les tropes republicanes que el van atacar una i altra vegada sense èxit.

Esperem que aviat aprovin aquest projecte i pugueu gaudir-ne des de casa vostra.

  

22/07/09
Embellece, l'últim espot rodat per 4k video
Embellece, rodatge de l'espot.

Embellece és una nova pàgina web per a les persones que volen tenir cura de la seva imatge.

4k video ha estat rodant el nou espot d'Embellece que s'emetrà per diverses cadenes de televisió de l'estat Espanyol.

Unik-A, l'empresa impulsora d'aquest projecte té accessibles al lloc web, www.embellece.com, una àmplia línia de productes exclusius, tractaments de bellesa de fàcil i ràpida aplicació, totalment segurs i clínicament provats pels millors laboratoris internacionals. Eficàcia, rapidesa i seguretat, les tres claus per sentir-se millor i totalment al seu abast.

El benestar t'embelleix...! Què estàs esperant?

//veure l'espot publicitari d'embellece

  

4k video © 2014

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv