Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

ABSA CAPE EPIC

05/04/11

Pep Terradellas i Jaume Palau, doctorats en BTT!

Pep Terradellas i en Jaume Palau al final de la 1a etapa de la Cape Epic

Finalment els integrants de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized  han pogut descansar en un llit de veritat, altra vegada a l’hotel de Ciutat del Cap després de les 8 jornades de la ABSA Cape Epic.

Allà han compartit el sopar i la satisfacció d’haver aconseguit el seu objectiu amb els altres osonencs que varen prendre part a la cursa, en Pep Soler i en Jordi Collell.

Varen coincidir també amb un altre català nascut a Centelles i resident a la Cerdanya , en David Rovira, corredor de raids d’aventura a nivel mundial. El seu company a la ABSA Cape Epic ha estat el gallec Fran Lopez, campió del món de raid d’aventura.
L'equip Fitnessvic - RCB Specialized rodant amb BTT per les costes de Sud-àfrica

El comentari d’en Jaume i en Pep: “Avui us podem enviar una foto, per fi nets i polits, celebrant haver aconseguit el nostre objectiu! Moltes gràcies a tots pel vostre suport. Ens heu ajudat més del que us imagineu!”

A tots els qui heu seguit l’evolució de l’equip us invitem a escriure les preguntes que us interessin a l’email nousprojectes@4kvideo.tv. Les inclourem a la roda de premsa que l’equip Fitnessvic-RCB oferirà als mitjans.

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

03/04/11

Etapa 7 Última etapa! (59 Km i 1700 m. de desnivell acumulat)

OBJECTIU ACONSEGUIT!!!

Dels 600 equips que varen prendre la sortida de la ABSA Cape Epic el diumenge passat, sols 496 han arribat al final i l’equip Fitnessvic-RCB Specialized es troba entre ells!

I a més ha aconseguit col·locar-se entre la primera meitat en categoria absoluta!
I acabar en 65ª posició entre els 156 que en la categoria Masters han resistit tota la cursa. En varen sortir 200!!!

L'etapa d'avui ha estat més curta, amb algunes baixades molt ràpides i perilloses, tant pel terreny com per la velocitat en què els equips baixaven. En Jaume i en Pep han passat dels 50 km/h en alguns moments!
Després de coronar un port forca llarg, al km 20 hi ha hagut pujadetes i baixadetes, amb trams de corriol molt tècnics tant de pujada com de baixada, a més d'un tram a peu, ja que estava prohibit anar en bici.
Avui en Pep ja es trobava una mica millor, però tot i així a les pujades havia de fer un esforç extra. Malgrat tot l’equip Fitnessvic-RCB Specialized ha recorregut els últims 4 km. al màxim, rodant en pla i avall pràcticament tota l'estona a més de 35 km/h.

El comentari d’en Pep i en Jaume: “Ja hem acabat la TESI DOCTORAL en BTT! Ha costat, però ja la tenim, amb els objectius totalment aconseguits. Hem acabat i a més per sota del 300, i hem fet un molt bon treball d'equip”.
Dilluns al vespre en Pep i en Jaume ja agafen el vol de tornada, i us ho podran explicar tot amb el màxim de detalls, imatges, vídeos, ...

 

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 7:     83è en la categoria Masters i 302è de la general. Temps etapa: 4:19.57,1
Absoluta:    65è en la categoria Masters i 237è de la general. Temps acumulat: 45:12.41,4

 

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

 

02/04/11

Etapa 6 (119 Km i 2775 m. de desnivell acumulat.)

Una altra etapa de les de veritat a la cursa!

Les dues últimes etapes han posat a prova la resistència de l'equip Fitnessvic-RCB Specialized, que continuen en la lluita per arribar a la meta final.

Ahir en Pep estava malalt i amb febre i tot, però durant la nit ha aconseguit recuperar-se i en iniciar aquesta etapa ja sols estava cansat, cosa que els ha permès de gaudir més de l'etapa!

A més, els que coneixeu en Pep ja sabeu que abans d'abandonar és capaç de posar-hi tot el que li queda i més!

Aquest és l'esperit de la cursa i del nostre equip!

El recorregut de l'etapa era molt bonic, amb tres colls, i uns descensos ràpids i força tècnics. Molts quilòmetres de corriols.

En Pep ha anat filmant trams de l'etapa, sobretot de corriols, que podreu veure tan aviat com els tinguem disponibles.

El comentari d’en Jaume i en Pep: “Bé, ara a dinar... i tot seguit a sopar !!! I demà l'última etapa, amb 1700 m. de desnivell i 59 km, i ja ho tindrem. Podríem dir que ens haurem tret el “post grau” amb BTT. Ja tenim”CAPE EPI”... ens falta la C (si ho mireu bé, són 8 lletres, igual al nombre de dies de cursa! A veure si demà us podem escriure i dir que ja ho hem aconseguit !!!”

 

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 6:     89è en la categoria Masters i 315è de la general. Temps etapa: 8:15.46,6
Absoluta:    66è en la categoria Masters i 234è de la general. Temps acumulat: 40:52.44,3

 

Continueu aportant els vostres comentaris en aquesta recta final de la cursa!

Tots fem l’equip Fitnessvic-RCB Specialized!

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

 

01/04/11

Etapa 5 (143 Km i 2350 m. de desnivell acumulat)

Feia anys que a la ABSA Cape Epic no es vivia una etapa tan dura i llarga com aquesta, amb carreteres ràpides i tres obstacles importants. Perquè us feu una idea, avui la mateixa organització ha avisat els equips que havien de planificar molt bé els esforços i ajuntar-se en grups per poder anar obrint per torns!

Pep Terradellas i en Jaume Palau al final de la 1a etapa de la Cape Epic

El primer port ha estat un xoc per a un gran nombre d’equips, no sols pel desnivell sinó per la superfície dels camins. Alguns equips intentaven pujar pedalant, tot i els inconvenients de pedalar en pujada amb la suspensió a la mínima duresa.

Després d’aquesta pujada una baixada molt ràpida cap a les planes de sembrats, amb camins plens de pedra que feia el camí realment molt tècnic.

 

L’etapa acabava amb el famós corriol de la vall del Oak Valley, famós per la seva dificultat.

En Pep Terradellas i en Jaume Palau continuen en la lluita per aconseguir el seu objectiu, que és acabar la cursa en condicions i donar una bona imatge dels seus patrocinadors.

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 5:  90è en la categoria Masters i 304è de la general. Temps etapa: 8:10.00,1
Absoluta: 61è en la categoria Masters i 226è de la general. Temps acumulat: 32:36.57,7

Continueu aportant els vostres comentaris! Tots fem l’equip Fitnessvic-RCB Specialized!

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

31/03/11

Etapa 4. Contrarellotge (32 Km i 860 m. de desnivell acumulat)

Pep Terradellas, Jaume Palau, Pep Serra  i Jordi Collell a Cape Point

L’etapa d’avui ha estat més curta que les anteriors ja que era tipus “crono”. Els equips anaven sortint per ordre invers a la seva qualificació general a la prova. Mentre que el primer equip ha pres la sortida a les 7 del matí, l’equip Fitnessvic-RCB Specialized ha sortit a les 10:29 h.

Els 860 m. de desnivell d’aquesta etapa semblen poca cosa en relació amb les altres etapes, però considerant la seva curta distància, aquest desnivell requereix un gran esforç en les fortes rampes que en Pep i en Jaume han hagut de superar a peu, com la resta d’equips.

El comentari d’en Jaume i en Pep: “Avui hem tingut força animadors al llarg de l’etapa, ja que estem a Worcester. A més, el recorregut  passava per unes urbanitzacions on des de les cases també ens animaven. Ha estat molt agraït!”

 

Etapa 4 Pep Terradellas en tram d'ascencio de la Cape Epic Etapa 4 Traçat urbà Jaume Palau en una rampa de l'etapa 4 de la Cape Epic

En Pep Terradellas en un tram d'ascenció / Traçat urbà / En Jaume Palau en una rampa de l'etapa.

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 4:      66è en la categoria Masters i 223è de la general.  Temps etapa:      1:49.50,9
Absoluta:    56è en la categoria Masters i 206è de la general. Temps acumulat: 24:26.57,6

Demà els espera una de les etapes més dures. Com aniran? Els farà aquell sol sufocant de les primeres etapes o estarà més tapat com les últimes? Si ho voleu saber, continueu seguint-los, que us necessiten com fins ara!

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

30/03/11

Etapa 3 (125 Km i 1900 m. de desnivell acumulat)

La cursa arriba al seu equador amb una altra pallissa de més de 8 hores sobre la bici!

Una etapa en què els corredors han gaudit d’una climatologia més benigna ja que el dia s’ha llevat ennuvolat i s’ha mantingut així durant tota la jornada.

Una altra vegada pujades fortes amb molta pedra i també hi ha hagut molta sorra. L’etapa ha transcorregut entremig de paisatges plens de fruiters. Molts quilòmetres amb pedra grossa... i molts quilòmetres amb pedra petita. Corriols estrets on la gent s’encallava sobretot en els trams de pujada... sobretot al principi de l’etapa.
Un cop estirada la cursa l’equip FitnessVic-RCB Specialized ja ha pogut anar més tranquil i mantenir el seu propi ritme sense trobar-se tanta gent al mig dels camins.
Ara els queda la meitat de la cursa. Demà una contrarellotge de 32 km i 800 de desnivell.

El comentari d’en Jaume i en Pep : ”Hi havia tanta sorra que semblava la Titan Desert 2008!”

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 3:       66è en la categoria Masters i 239è de la general. Temps etapa: 8:04.14,3
Absoluta:     57è en la categoria Masters i 207è de la general. Temps acumulat: 22:37.06,7

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

Patrocinadors

Patrocinadors

29/03/11

Etapa 2 (104 Km i 2300 m. de desnivell acumulat)

Aquesta ha estat una altra jornada realment dura. Sols de començar, el recorregut era de pujada més o menys suau, però a partir d’un punt el camí es convertia en un corriol impracticable que els participants han hagut de fer a peu. La duresa d’aquesta pujada és evident: 600 m. de desnivell en 4 Km!

A partir d’aquell punt pujades i baixades més o menys fortes fins al PK 87, on els participants han arribat a un coll pel qual ja havien passat, i d’allà baixada fins al final de l’etapa.

Pep Terradellas i en Jaume Palau al final de la 1a etapa de la Cape Epic

A part de la calor sufocant, alguns equips han pagat la duresa dels primers 50 Km. de l’etapa, mentre que l’equip Fitnessvic-RCB Specialized continua lluitant per aconseguir els seus objectius.

En Pep ha gravat en vídeo tota la baixada del final de l’etapa. Quan disposem de les imatges ja us les penjarem.

 

El comentari d’en Jaume i en Pep : “Us seguirem informant. Moltes gràcies pel vostre suport.”

 

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 2:       59è en la categoria Masters i 212è de la general.  Temps etapa:       7:07.17,9
Absoluta:     54è en la categoria Masters i 199è de la general. Temps acumulat: 14:32.52,4

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

28/03/11

Etapa 1

Pep Terradellas i en Jaume Palau al final de la 1a etapa de la Cape Epic

Segons els mateixos participants, la d’avui ha estat una de les etapes més dures de totes les edicions.

Amb els primers 60 km els corredors ja havien superat 2.000 metres de desnivell positiu per camins molt difícils, amb pujades i baixades molt tècniques, molta pedra, i sobretot molta pols. En algunes parts de l’etapa la visibilitat era pràcticament nul·la!

L’equip Fitnessvic-RCB Specialized ha realitzat una bona primera etapa, mantenint un ritme que els ha permès aconseguir finalitzar-la amb un temps de  5h i 56 minuts… a 35 graus de temperatura!

A les fotos podeu observar-los en el moment de l’arribada. Semblen soldats després de lluitar a les trinxeres!

El comentari d’en Jaume i en Pep: “Això es una cursa de btt. La resta són hòsties!”

 

Classificació oficial de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized

Etapa 1:       51è en la categoria Masters i 195è de la general.  Temps etapa:       5:55.59,1
Absoluta:     47è en la categoria Masters i 186è de la general. Temps acumulat: 7:25.34,5

 

Pep Terradellas al final d'etapa dela Cape Epic Jaume Palau al final d'etapa de la Cape Epic

En Pep Terradellas i en Jaume Palau al final de la 1a etapa.

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

27/03/11

Etapa pròleg

Avui s’ha donat el tret de sortida l’ABSA Cape Epic, amb una etapa pròleg que s’ha disputat als boscos de Tokai, al parc natural de “Mountain Table” (Sud-àfrica).

L’equip Fitnessvic-RCB Specialized s’ha estrenat en aquests boscos, on hi ha unes xarxes de senders amb pujades extenuants i baixades espectaculars. Els 27 Km d’aquesta etapa es corren contrarellotge i del seu resultat depèn l’ordre de sortida dels equips per a la propera etapa.

Els equips líders en cada categoria podran lluir el mallot zebra per a disputar la primera etapa.

En Pep i en Jaume han fet l’etapa pròleg amb un temps de 1h. 29 min. 35’4 sec.

Classificació de l’equip Fitnessvic-RCB Specialized: 45è en la categoria Masters i 181è de la general.

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

26/03/11

Una jornada tranquil·la

En Pep Terradellas i En jaume Palau apunt de carregar les bicicletes al camió

Aquesta ha estat una jornada tranquil·la per a l’equip Fitnessvic-RCB Specialized.

Temps per acabar tots els preparatius, fer el registre, col·locar el dorsal a la bici i recollir informació diversa.

Després d’assistir al breafing de la cursa, han carregat les bicis a un camió ja que la sortida és una mica apartada de l’hotel. Un altre camió els transportarà la resta de material i se’l  trobaran al final de cada etapa.


Han sopat a 2/4 de 8 i a dormir d’hora.

Demà ja tenen l’etapa pròleg. El primer equip pren la sortida 7:00 i cada 20 minuts es dóna la sortida a un equip.

L’equip Fitnessvic-RCB Specialized surt a les 10:45.

En Pep i en Jaume us envien una abraçada a tots per agrair-vos el suport que els esteu donant.

Demà ja s’hi val!

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

25/03/11

L’equip Fitnessvic-RCB Specialized ja roda per Sud-àfrica

Pep Terradellas, Jaume Palau, Pep Serra  i Jordi Collell a Cape Point

 Avui en Jaume i en Pep ja han rodat una miqueta... 75 km, per carretera.

A 2/4 de 9, després d’esmorzar, han carregat les bicis a uns remolcs especials per a bicis i amb les  furgonetes han anat cap a CAPE POINT la punta on es divideix l’oceà Atlàntic i l’Índic, parant a diferents llocs per a poder fer fotos del paisatge. També han parat a una zona on hi havia pingüins i han vist una illa on hi van taurons a reproduir-se.


Un cop han arribat a CAPE POINT, els ciclistes osonencs  han pujat a dalt, on han coincidit amb  un equip de rugby argentí que està fent una gira per Sud-àfrica.

Havent dinat, han agafat les bicis per rodar una miqueta... però aquesta miqueta han estat 75 km. per carretera, ja que han anat seguint la costa fins arribar a l’hotel.

L'equip Fitnessvic - RCB Specialized rodant amb BTT per les costes de Sud-àfrica

Si volien podien pujar a la furgo, però en Pep Terradellas i en Jaume Palau han pensat que com que demà serà un dia de tràmits de la carrera, i no pedalarien,  ja els anava bé.

Eren uns 30, entre nois i noies, de Puerto Rico, Suïssa, Flandes, Itàlia (Venècia ), ...etc.

Demà ja faran el registre, entraran les bicis al parc tancat i a preparar–ho tot per començar la ABSA CAPE EPIC !!!

En Jaume i en Pep (FITNESS VIC – RCB SPECIALIZED) ens han comentat que en el grup no se n’hi veia cap de manco!!! Que tothom va amb uns pepinos de btt que tela... i de cames...

Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

25/03/11

L'ABSA Cape Epic al Temps d'aventura de TV3

 

En aquest vídeo podeu veure un reportatge realitzat per l’equip del Temps d’Aventura  (TV3) sobre l’ABSA Cape Epic, la compteició de BTT més dura del món.

L’equip Fitnessvic-RCB Specialized ja som a Sud-àfrica fent els últims entrenaments per a la prova.

Mireu el vídeo i veureu el que ens espera!

Recordeu que ens podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.

  

24/03/11

Ja som a Sudàfrica!

Equip Fitnessvic - RCB Bicicletes  sota l'arc oficial ABSA Cape Epic

Bona tarda a tots.

Ahir a la nit, després de dos vols (el més llarg d’11h 30’), varem arribar a Ciutat del Cap, a les 23 h.

Ja varem tenir el primer “petit” ensurt, ja que varen arribar les maletes de tots (anem junts amb en Pep Serra i en Jordi Collell, que són de la comarca ), però només 2 bicicletes !!! Al cap d’uns 20’ ens varen dir que sí que hi eren, i ens varem quedar sols a l’aeroport gairebé una hora i mitja fins que ens varen entregar les 2 bicis. Després cap a l’hotel  i a dormir.

Pep Terradellas i Jaume Palau provant les bicicletes
Avui de bon matí, després d’esmorzar, hem muntat les bicicletes i ja les hem anant a provar, donant un vol per la part de la costa, durant aproximadament 2 hores.
Ens hem fet una foto sota l’arc oficial de la cursa, que està situat en un recinte d’ un centre comercial molt gran.

Ja veieu doncs, de moment tot bé i amb ganes de començar la cursa.

Jaume i  Pep

  

21/03/11

Vídeo presentació de l’equip Fitnessvic – RCB Specialized

 

4k video ha realitzat el canal de Youtube Fitnessvic, on podeu veure el vídeo de presentació de l’equip.

Durant els dies de la cursa podeu fer un seguiment de l’equip Fitnessvic – RCB Specialized a través del web de 4kvideo i del Facebook de Fitnessvic, on podreu fer els vostres comentaris i animar en Jaume i en Pep.

  

19/03/11
L’equip Fitnessvic – RCB Specialized a la “Absa Cape Epic”
Equip Fitnessvic - RCB Bicicletes

L’equip Fitnessvic – RCB Specialized, format per Jaume Palau i Pep Terradellas, prendrà part a la “ABSA Cape Epic”, una de les curses de BTT més dures del món.

La carrera es desenvolupa per terres sudafricanes i està reservada als bikers més preparats.

4k video ha realitzat el canal de Youtube Fitnessvic, on podeu veure el vídeo de presentació de l’equip, que compta amb el suport de Fitness Vic, Autosuministres Motor, Mercedes-Benz, RCB Bicicletes, Specialized, Còdol, Còdolgestió, 4k video i Titan Desert.

Durant els dies de la cursa podeu fer un seguiment de l’equip Fitnessvic – RCB Specialized a través del web de 4kvideo i del Facebook de Fitnessvic, on podreu fer els vostres comentaris i animar en Jaume i en Pep.

  

4k video © 2013 C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356 info@4kvideo.tv
Logo 4k video, enllaç al web 4kvideo.tv Logo FitnessVic, accés al seu web Logo Specialized, accés al seu web Logo Titan Deser Powerade, accés al seu web Logo Còdol, accéa al seu web Logo Còdol Gestió, accés al seu web