Noticias

11 dic 2010

El rodatge a l'Índia ha finalitzat amb èxit

Acabat d'arribar a Pushkar amb el cansament i el jet lag del viatge, l'equip de rodatge de 4k video va començar a rodar el mateix dia d'arribada a la tarda!

Devkish Rajpurohit, un brahman de Pushkar, s'havia preparat l'entrevista per al documental de 4k video i no se'l podia fer esperar!

Más información

27 abr 2010

El programa Espais de Memòria ja està en emissió

4k video té el plaer d’anunciar que el programa “Espais de Memòria” ja està en emissió.

Más información

26 oct 2010

Objectiu Pushkar

Finalment ha arribat l'hora de la veritat. El 6 de novembre un equip de rodatge de 4k video vola cap a Delhi i d'allà es dirigeix a Pushkar (Rajasthan) on arriba el dia 7 per rodar un documental sobre la fira de camells més gran del món.

Más información

19 mar 2011

4k video patrocina l’equip Fitnessvic – RCB Specialized

L’equip Fitnessvic – RCB Specialized, format per Jaume Palau i Pep Terradellas, prendrà part a la “ABSA Cape Epic”, una de les curses de BTT més dures del món.

Más información

07 abr 2011

4k video al programa 16:9 de El 9 TV

Aquesta setmana 4k video produccions audiovisuals serà el protagonista del programa 16:9 del 9 tv.

Presentat per Anna Parcet, el programa repassa la producció audiovisual d´Osona, des de curtmetratges fins al videoart, i inclou produccions audiovisuals i entrevistes als autors.

Más información

02 nov 2009

4k video al rodatge de

El director Luís Cabeza esta acabant el seu últim curtmetratge, títulat "La venganza de Mariela".

Al costat del director de fotografia Pedro Segura, 4kvideo va col·laborar en la part elèctrica i il·luminació de la jornada de rodatge en què el "cameracar" va ser el protagonista.

Más información

28 jul 2009

4k video roda un programa pilot

"Llocs de memòria" és el títol probable del nou programa que 4k video ha dut a terme aquesta setmana.

4k video està acabant de produïr un nou programa pilot sobre fets que varen passar a Catalunya durant la guerra civil espanyola i la post-guerra.

Más información

22 jul 2009

Embellece, l'últim espot rodat per 4k video

Embellece és una nova pàgina web per a les persones que volen tenir cura de la seva imatge.

4k video ha estat rodant el nou espot d'Embellece que s'emetrà per diverses cadenes de televisió de l'estat Espanyol.

Más información

31 mar 2010

4k video estrena el programa

“Espais de Memòria” és l’última producció televisiva de 4k video, una sèrie de 13 capítols distribuïda per Comunicàlia i produïda per Memorial Democràtic.

“Espais de Memòria” té com a objectiu donar a conèixer els espais relacionats amb la nostra memòria democràtica que, repartits al llarg del territori català, la Direcció General de la Memòria Democràtica ha posat en valor.

Más información

21 jun 2010

4k video endega un nou projecte per al Canal 33

4k video ha començat la fase de producció d’un projecte encarregat pel Canal 33 de Televisió de Catalunya i en les pròximes setmanes s’iniciaran els rodatges, que tindran lloc a diverses comarques de Catalunya.

Más información

12 jul 2010

Segona emissió de Espais de Memòria

Després de l’èxit amb què el programa “Espais de Memòria” ha estat acollit per les televisions de proximitat que n’han fet la primera emissió, 4k video té el plaer d’anunciar que aquesta sèrie de 13 capítols es reemetrà a partir del 12 de juliol.

Más información

04 feb 2011

El programa Espais de Memòria a la final dels XVI Premis Zapping

El programa de televisió “Espais de Memòria”, realitzat per 4k video, ha entrat a la final dels XVI Premis Zapping a la televisió de qualitat. El programa competeix en la categoria d’informatius, reportatges i documentals per a televisions de proximitat.

Más información