Noticias

12 oct 2020

Espot FIRA CARAVÀNING 2020 a ASM

Ya se ha estrenado el último spot que hemos rodado.
Autosuministres Motor nos propuso producir y realizar su spot para la QUINCENA DEL CARAVANING 2020 y esta semana se ha hecho público, ya puede ver los planos que hemos estado rodando y postproducido estas últimas semanas.
 

Más información

29 sep 2020

Temporada de Motociclismo

Este año 2020 la temporada de motociclismo ha sido más corta y condensada, falta una carrera para cerrar la temporada pero el balance es muy positivo y estamos muy contentos del trabajo realizado.

Las 11 pruebas que hemos realizado han dado por fotografías chulas ...
 

Más información

15 ago 2020

Rodaje de un documental para el Museo de Caminos de Llagunes

Desde hace 2 años estamos llevando a cabo el rodaje de un documental por el Museo de Caminos de Llagunes. Buena parte del trabajo que hecha en estos rodajes ha sido entrevistar a los abuelos "Padrins" del Valle de Siarb, para captar su experiencia y recuerdos, de los años que los caminos rurales tenían un protagonismo muy importante.

Más información

30 jun 2020

Contentos con web de AUTEL Ibérica

Esta semana hemos hecho público el contenido de la nueva web de AUTEL Ibérica. Estamos muy contentos del resultado obtenido y de poder satisfacer las necesidades de uno de nuestros clientes más antiguos.

La modernización de la nueva página web, adaptable a tabletas y móviles, donde el cliente puede mostrar de forma fácil, ágil y sin interfaz de administración complicadas ha sido el objetivo principal de 4k video en este proyecto.

Más información

20 sep 2019

Hem renovat la pàgina web de EQUIPATALLER

Hem volgut oferir la possibilitat de conèixer els productes amb noves fotos i vídeos a través del nou format de web que s'adapta als dispositius mòbils i tauletes.
Si necessiteu una pàgina web nova o renovada, informeu-vos del servei que et podem oferir i si us interessa podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
 

Más información

02 abr 2017

Comencem la temporada de Ciclisme en Ruta femení per la RFEC i Teledeporte

Comencem la temporada de la Copa d'Espanya de Ciclisme en Ruta femení amb la Real Federación Española de Ciclismo amb qui realitzarem un programa per a Teledeporte de cada una de les proves realitzades per territori espanyol.

Más información

01 dic 2016

Copa d'Espanya de Ciclocross

Ja entrada la temporada de la Copa d'Espanya de Ciclocorss, volem compartir amb vosaltres la feina que un equip de 4k video realitza per a la Real Federación Española de Ciclismo ( RFEC ).

Un equip de tècnics, recolzats per la producció i l'experiència de la federació, segueix cada cap de setmana de competició de la Copa d'espanya de Ciclocross.
L'objectiu és poder fer arribar al públic dos programes per poder mostrar el Ciclocross i fer un seguiment de la competició en l'àmbit estatal.

Más información

28 jul 2016

Copa Catalana de Trial emesa a Esports3

El dia 3 d'abril es va dur a terme la primera prova de la Copa Catalana de Trial 2016 a Barcelona. 4k video i SAIG vàrem dur a terme la realització d'un programa multi-càmera per poder emetre un resum de 27 minuts al Canal Esports3 de Televisió de Catalunya.

Más información

05 abr 2015

Comencem temporada d'esports

Aquest cap de setmana passat hem començat una nova temporada del campionat mundial de motociclisme MotoGP al costat de 3 mp crane i Dorna.

Un any més, el mundial comença a Qatar i per tercer any, 4k video formarà part de l'equip de televisió que viatge pels circuits de tot el món per gravar i retransmetre la senyal internacional de televisió dels campionats de Moto2, Moto3 i MotoGP.

Más información

27 nov 2014

Un any més als "PREMIS ONDAS"

Des de fa 4 anys tècnics de 4kvideo han format part del gran equip de televisió que 40TV contracta per realitzar la retransmissió de la gala dels PREMIS ONDAS al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Per segon any consecutiu, les grues de 3 mp crane han estat presents a un dels esdeveniments més importats pel que fa a la ràdio i televisió iberoamericanes.

Más información

23 nov 2014

Jornada de rodatge al Palau de la Música Catalana

Aquest any 2014 el Palau de la Música Catalana et convida a somiar. El darrer cap de setmana s'ha acabat de rodar l'espot del Palau a través del qual vol convidar a somiar als espectadors de la temporada 2015.

3 mp crane i 4k video ha estat subcontractat per l'equip que ha estat rodant aquest espot on han participat l'Orfeó Català i els Castellers de Vilafranca.

Más información

06 abr 2014

Nova temporada de la Copa Osona i Catalana de Bicitrial

Per tercer any consecutiu 4k video torna a col·laborar amb TrialSport amb els rodatges pels resums de la Copa Catalana i Copa Osona de Bicitrial.

Després de les tres primeres proves de la Copa Osona, aquest cap de setmana toca la quarta prova a Taradell i molt aviat, el dia 08/06/2014 comença la Copa Catalana a La Massana.

Más información

06 mar 2014

Nova temporada de MotoGP amb 3 mp crane

A punt de com començar una nova temporada del campionat mundial de motociclisme MotoGP al costat de 3 mp crane i Dorna.
Un any més 4k video formarà part de l'equip de televisió que viatge pels circuits de tot el món per gravar i retransmetre la senyal internacional de televisió dels campionats de Moto2, Moto3 i MotoGP.

Más información

03 oct 2013

S'emet un espot produït per 4k video a TV3

4kvideo va produïr l'espot de la fira del Caravàning 2013 a Autosuministres Motor.

L'espot va ser rodat a les instal·lacions d'Autosuministres i a Barcelona.

Us presentem l'espot que molt aviat podreu veure a TV3, Canal33, Esports3 i 3/24.

Más información

16 ene 2013

4kvideo i Central d'Edicions s'uneixen amb ProjectemTV

La nostra inquietud ens ha dut a emprendre una nova iniciativa, aquest cop hem apostat per les xarxes socials i la televisió a la carta.

4kvideo i Central d'Edicions, editors de la revista Vicolot, ens hem unit i hem creat el canal online anomenat ProjectemTV on la suma de les dues empreses i l'experiència obtinguda fins ara ens serveixen per fer realitat aquest canal.
 

Más información

05 dic 2012

Nou èxit de la Everest Trail Race

Un any més la Everest Trail Race ha estat un èxit, els participants han pogut gaudir d'una carrera excepcional amb una climatologia perfecte per la cursa i 4k video ha tornat a formar part d'un equip de premsa, amb el company fotògraf Jordi Vila/Fotògraf, que ha seguit i treballat per la carrera durant les sis etapes que recorren l'antic camí del treking al Camp Base de l'Everest.
 

Más información

27 oct 2012

De nou el repte de la Everest Trail Race per a 4k video

Per segon any consecutiu 4k video serà la productora oficial de la carrera Everest Trail Race que es desenvolupa al Himalaya del Nepal.

Demà un equip de la organització de la ETR vola cap a Kathmandú per enllestir els últims detalls de la carrera i 4k video els acompanyarà per fer el seguiment dels preparatius previs.

Más información

13 oct 2012

Vídeo de la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy

La Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy va celebrar el dia 7 d'octubre de 2012 la penúltima prova de la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy.

4k video va ser-hi present per gravar l'evolució de la prova i poder fer un resum amb les imatges més espectaculars i els podis finals.

Más información

01 oct 2012

Cita amb la Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy

La Copa Catalana de Trial'12 X-UP Energy torna aquest cap de setmana a Òrrius. A partir de les 9 del matí els participants de les diferents categories llitaran per superar les zones d'aquesta prova maresmenca.

Más información

01 nov 2011

4k video col·labora amb la cursa Everest Trail Race

4k video ha firmat un contracte de col·laboració amb la cursa Everest Trail Race que es dur a terme per l'Himalaya del Nepal.

Una de les principals premisses i columna vertebral de la carrera es el respecte al entorn natural i humà, factor essencial i un dels de més gran rellevància per l’Organització.

Más información