Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

ALGUNES FEINES REALITZADES

 

3 mp crane acumula més de 20 anys d'experiència treballant tant per a
televisions o productores de reu del món, nacionals, autonòmiques o de proximitat,
per a empreses privades i públiques. Aquesta experiència ens permet
oferir un servei adequat per a cada client.

Algunes de les empreses que ja han confiat amb nosaltres són:

MotoGP a Argentina

Dorna Sports

3 mp crane forma part de l'equip tècnic de Dorna Sports que realitza la senyal de televisió internacional del mundial de motociclisme MotoGP, retransmès per més de 90 televisions de tot el món.
Des de la temporada 2013, 3 mp crane trasllada a cada circuit del mundial, una grua d'entre 7m i 12m de llargada, un cap calent gripat i una Hi-Lo.

Et convidem a somiar

Nou espot de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, vídeo per promocionar la temporada 2015 al Palau de la Música Catalana.

3 mp crane vàrem realitzar els plànols de grúa amb la JimiJib Triangle.

The Color Run Barcelona by Desigual

Vídeo resum on 3 mp crane i 4k video vàrem rodar els plans de grúa per a SMILEFILMS i Desigual fa prop d'un mes a la The Color Run Barcelona by Desigual...

Gaudiu del vídeo perquè nosaltres ens ho vàrem passar d'allò més bé treballant!!!

Concert de Fito & Fitipaldis al Teatre Arriaga

3 mp crane formar part de l'equip de rodatge del DVD, filmat en format cinema al teatre Arriaga. Aquest DVD és bastant més valuós que el doble CD, ja no només per la qualitat de la imatge, sinó també per l'atenció que va posar el director Pedro Toro Coll, a tots els detalls d'un xou que li donava un protagonisme merescut a la banda de Fito.

Gala dels Premis ONDAS 2013 i 2014

La gala dels Premis ONDAS celebrada cada any al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, guardona des de fa 60 anys les produccions nacionals i internacionals més excel · lents del món audiovisual. 3 mp crane va formar part de l'equip de televisió que va retransmetre el lliurament d'un dels premis espanyols amb més repercussió a nivell internacional.

Logotip DESIGUAL

Espot publicitari de DESIGUAL

El món de la moda també ha estat un de les nostres línies de negoci. 3 mp crane va formar part de l'equip de cinema que ha produït el nou espot publicitari de la marca DESIGUAL per a l'estiu del 2014.

Logotip Videoreport

Passarel·la 080 de Barcelona amb Videoreport

Videoreport a produït la realització del canal intern de la passarel · la de moda 080 de Barcelona. Per donar un millor servei i uns moviments de càmera elegants per a l'ocasió, ha comptat amb l'ajuda de 3 mp crane en les dues últimes edicions del passat 2013.

TBS Televison

TBS Television va comptar amb els serveis de 3 mp crane per realitzar un programa esportiu per a una televisió Japonesa.
El format del programa compara la punteria i habilitats de diversos jugadors de futbol d'elit. En aquest cas varen voler comparar Neymar amb Leo Messi.

 

Comparteix aquesta pàgina:

4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv