Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

SEO I VIDEOMÀRQUETING PER A PIMES

Una de les estratègies clau a l'hora de posicionar una marca a Internet és aparèixer en els primers llocs de cercadors com Google mitjançant les accions SEO.

El SEO és el conjunt de tècniques i accions per incrementar la qualitat i el volum de tràfic cap a un lloc web.

No obstant això, últimament ha agafat una gran importància, en el SEO, el videomàrqueting i les xarxes socials com Facebook, Google+, Twitter, LinedIn, YouTube o Vimeo.

4k video ofereix el servei d'un Social Media Manager que analitza les xarxes socials on es troba el teu públic objectiu, crea perfils i grups, i manté la teva empresa activa i participativa dins de la comunitat d'internautes per atreure els usuaris al web.

 

 

El videomàrqueting permet explicar històries, explicar els avantatges d'un producte, contextualitzar el producte, humanitzar el procés de venda online i millorar el posicionament en cercadors.

4k video coneix les fórmules més efectives per integrar un vídeo en una pàgina web, una plataforma social o un canal de vídeo online, i quins són els elements clau per a produir un vídeo persuasiu a Internet seguint les últimes tendències en videomàrqueting.

Els nostres vídeos online s'adapten a les necessitats audiovisuals d'empreses i internautes, donant respostes a les seves inquietuds i comunicant de forma directa, natural, autèntica i realista.

L'ús del vídeo i un bon manteniment de les xarxes socials aporta alts nivells de credibilitat i té un major impacte en la ment de l'usuari, és a dir, del client potencial.

4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv