Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

ALTRES PROJECTES

 

Capçalera Copa del Món Bicitrial 2014

Col·laboració amb 3 mp crane a MotoGP

A punt de com començar una nova col·laboració de 4k video amb 3 mp crane al campionat mundial de motociclisme MotoGP al costat de Dorna Sport.

4k video, juntament amb 3 mp crane, formaran part de l'equip de televisió que viatge pels circuits de tot el món per gravar i retransmetre la senyal internacional de televisió dels campionats de Moto3, Moto2 i MotoGP.

MotoGP - 3 mp crane
3 mp crane amb Dorna Sports al MotoGP

Dorna Sports, l'empresa que gestiona els drets d'imatge del campionat de velocitat de motociclisme, ha confiat amb l'empresa 3 mp crane per formar part d'aquest gran equip de professionals que donen la senyal de televisió internacional a més de 90 televisions de tot el món.
Aquesta temporada 2013, 3 mp crane, ha començat a viatjar amb les seves grues i caps calents, pels circuits de tot el món.


Esperem que aquesta relació pugui durar molts anys i estem segurs que la feina feta serà de qualitat i millorarà gràcies al nou material que ha incorporat 3 mp crane, com són el nou cap calent Pee Pod i la grua Jimmy Jib Triangle.

 

 

Capçalera documental Pushkar

Nou documental de 4k video a l’Índia

L’equip de producció de 4k video ha començat la pre-producció del seu nou documental, centrat en la fira de camells més gran del món.

Pushkar, Rajasthan, plano general
Pushkar - Rajasthan

 

Pushkar, Rajasthan, Ghats

Bany purificador a Pushkar.

El documental serà rodat per 4k video durant el mes de novembre de 2010 a l’estat del Rajasthan (Índia), i mostrarà la gran fira de camells que anualment té lloc a la ciutat de Pushkar.

Els objectius d’aquest documental són mostrar els canvis que aquesta fira produeix sobre la vida quotidiana dels habitants de Pushkar, analitzar els efectes del canvi climàtic i la globalització sobre la fira i la manera de viure dels habitants del desert del Rajasthan i, finalment, donar a conèixer la fira al gran públic.

En ple procés de guionatge i pre-producció, 4k video ha estat treballant a l’Índia durant el mes de juliol de 2010 realitzant els primers contactes amb els protagonistes i les localitzacions per a les accions que mostrarà el nostre documental.

 

 

Capçalera Espais de Memòria - 4k video

Programa de televisió “Espais de Memòria”

4k video ha començat la producció i rodatges del nou programa de televisió “Espais de Memòria”.

“Espais de Memòria” pretén acostar el públic als diversos punts de la “Xarxa d'Espais de Memòria”, espais històrics relacionats amb la Segona República, la Guerra Civil i la Dictadura de Franco.

Tots aquests espais han estat museïtzats recentment i es troben repartits per tot Catalunya.

Espais de Memòria,Josep Sànchez Cervelló, Jordi Palau, Jordi Casadevall

Rodatge d'un dels capítols.

Cadascun dels capítols de “Espais de Memòria” compta amb la participació d'especialistes i testimonis que aporten la seva visió personal als fets que varen esdevenir en aquests espais.

Aquest nou programa, que constarà de 13 capítols que s'emetran a partir d'abril de 2010, serà distribuït per Comunicàlia i compta amb el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

més informació / / veure fotos // veure la careta

 

Capçalera Les 13 maravelles d'Espanya - 4k video

Les 13 meravelles d'Espanya

La productora nord-americana Universal TV ha estat rodant durant 3 mesos la sèrie documental de 13 capítols anomenada "Les 13 meravelles d'Espanya".

Aquesta és una nova i sorprenent producció d'Universal TV. L'audiència gaudirà amb aquesta sèrie del coneixement de cada una de les ciutats patrimoni de la humanitat, amb la seva música i excel·lent gastronomia basada en la dieta mediterrània. També podrà conèixer històries meravelloses, llegendes i esdeveniments històrics que li faran reviure un passat medieval que encara existeix, convertint-se en un protagonista real.

Universal TV, equip de rodatge de Las 13 Maravillas de España

Part de l'equip d'Universal TV.

4k video ha estat participant molt activament tant en la part elèctrica i d'il·luminació com en els plans executats amb grua o tràveling.

Actualment la sèrie està en fase d'edició i postproducció, i segons la productora de Nova York, a principis de novembre de 2009 es començaran a emetre els primers capítols a la televisó pública nord-americana PBS.

www.universalviews.com // veure el vídeo

4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv