Òptica 4k videoCapçalera animació
  4k video grues 3 mp crane notícies nous projectes galeria d'imatges contacte      
     
   

NOTÍCIES Pag. 3

27/11/14
Un any més als PREMIS ONDAS

Des de fa 4 anys tècnics de 4kvideo han format part del gran equip de televisió que 40TV contracta per realitzar la retransmissió de la gala dels PREMIS ONDAS al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Per segon any consecutiu, les grues de 3 mp crane han estat presents a un dels esdeveniments més importats pel que fa a la ràdio i televisió iberoamericanes.

Premis Ondas 2014 al Liceu de Barcelona

Com cada any un plaer i un honor poder formar part d'aquest equip de professionals encapçalats per l'equip de Canal+ i 40TV.

 
Tornar a l'inici ^
 

23/11/14
Jornada de rodatge al Palau de la Música Catalana

Aquest any 2014 el Palau de la Música Catalana et convida a somiar. El darrer cap de setmana s'ha acabat de rodar l'espot del Palau a través del qual vol convidar a somiar als espectadors de la temporada 2015.

3 mp crane i 4k video ha estat subcontractat per l'equip que ha estat rodant aquest espot on han participat l'Orfeó Català i els Castellers de Vilafranca.

Rodatge al Palau de la Música Catalana

Molt aviat podreu veure l'espot al lloc web del Palau de la Música Catalana, esperem que gaudiu d'ell i de la temporada de concerts que us proposa el Palau.

 
Tornar a l'inici ^
 

06/04/14
Nova temporada de la Copa Osona i Catalana de Bicitrial

Per tercer any consecutiu 4k video torna a col·laborar amb TrialSport amb els rodatges pels resums de la Copa Catalana i Copa Osona de Bicitrial.

Després de les tres primeres proves de la Copa Osona, aquest cap de setmana toca la quarta prova a Taradell i molt aviat, el dia 08/06/2014 comença la Copa Catalana a La Massana.

Copa Osona Bicitrial 2014

Esperem que molt aviat, la nostra relació amb TrialSport i el món del Bicitrial faci un pas més i que puguem donar-vos una bona notícia per 4k video i el nou producte que estem preparant.

 
Tornar a l'inici ^
 

06/03/14
Nova temporada de MotoGP amb 3 mp crane

A punt de com començar una nova temporada del campionat mundial de motociclisme MotoGP al costat de 3 mp crane i Dorna.
Un any més 4k video formarà part de l'equip de televisió que viatge pels circuits de tot el món per gravar i retransmetre la senyal internacional de televisió dels campionats de Moto2, Moto3 i MotoGP.

MotoGP 2013 4k video i 3 mp crane

Després de les bones sensacions recollides l'any passat, desitjem que aquesta nova temporada i sigui igual d'exitosa i que la nostra feina sigui una aportació al gran treball d'equip que es realitza per part de Dorna Sports.

 
Tornar a l'inici ^
 

03/10/13
S'emet un espot produït per 4k video a TV3

4kvideo va produïr l'espot de la fira del Caravàning 2013 a Autosuministres Motor.

L'espot va ser rodat a les instal·lacions d'Autosuministres i a Barcelona.

Us presentem l'espot que molt aviat podreu veure a TV3, Canal33, Esports3 i 3/24.

 

Del 12 al 20 d'octubre, podreu visitar la Fira de les oportunitats del caravaning, amb més de 10.000 m2, tots sota sostre. Sense problemes d'inclemències meteorològiques ni d'aparcament, tot pensat per la vostre comoditat.

Gaudiu d'una jornada única (en horari especial fira), immers de ple en el món del caravàning

 
Tornar a l'inici ^
 

Anar a la pàgina: 4 - 3 - 2 - 1
 
4k video © 2015

C/ Jalec 9 1r 1a - 08551 Tona - Tel. 626916356

info@4kvideo.tv